Bouwinnovatie beurs te Hasselt

Blogcategorie: 
Limburg

Wat is de bouwinnovatie beurs?

Bouwinnovatie is dé beurs voor bouwen en verbouwen in Limburg. Alle kennis, producten en diensten uit de sector worden er samengebracht onder één dak. Op 3-4-5 en 10-11-12 februari 2012 vindt Bouwinnovatie voor de dertigste(!) keer plaats, ditmaal in de Ethias Arena te Hasselt.

Natuurlijk kan Kubomat (ramen en deuren)op deze feesteditie niet ontbreken. Ook wij hebben namelijk iets te vieren: wij tonen u graag onze nieuwe collectie deurpanelen, deurgrepen en zowel houten als aluminium ramen. Breng ons zeker een bezoekje!

Nieuwe ramen en deuren op onze stand

  • Deurpanelen

We hebben een gloednieuwe collectie deurpanelen die we graag aan u voorstellen. Deze deurpanelen maken de combinatie met glas of opleg inox verrassend eenvoudig!

  • Deurgrepen

Ook de handige deurgrepen van Ansa, voorzien van een vijfkleurige led verlichting, zijn nieuw in onze collectie. Probeer ze uit op onze stand!

  • Houten ramen

Ons aanbod houten ramen is ook uitgebreid. Onze nieuwe collectie houten pastorijramen geeft uw woning de uitstraling die het verdient .

  • Aluminium ramen

Tot slot pakken we ook uit met een nieuw type aluminium ramen. Deze raamprofielen van Aliplast zijn iets dikker, waardoor ze nog beter isoleren.

Natuurlijk valt ook de rest van ons aanbod (rolluikenzonweringen en sectionale poorten) in Hasselt te bezichtigen. Meer weten? Kom langs of neem contact met ons op.