5 redenen om te kiezen voor een sectionale poort

Blogcategorie: 
Sectionale poorten

Uw garage is niet zomaar de stalplaats voor uw wagen. Veel garages doen ook dienst als opslag- of werkplaats. Bovendien is de garagepoort vaak de meest gebruikte toegang tot uw woning. Ook het uitzicht van uw woonst wordt er in grote mate door bepaald. Redenen genoeg om even stil te staan bij de verschillende keuzemogelijkheden.

Garagepoorten heb je in allerlei maten en vormen. Je hebt kantelpoorten, schuifpoorten en sectionale poorten. Vooral deze laatste bieden enkele onmiskenbare voordelen ten opzichte van traditionele garagepoorten.

 1.  Creëer plaats
  In tegenstelling tot traditionele garagepoorten rollen sectionale poorten loodrecht naar binnen. Op hun hoogste punt draaien ze naar achter, waardoor de plaats die ze innemen tot een minimum beperkt wordt. U wil de beschikbare plaats in uw garage optimaal benutten? Dan is de installatie van een sectionale poort dé oplossing!
 2. Wees trendy
  De meeste garagepoorten bevinden zich aan de voorgevel. Elke architect zal dan ook beamen dat de uitstraling van uw huis staat of valt met de poort die u kiest. Daarom is het belangrijk een doordachte keuze te maken. Sectionale garagepoorten bieden een enorme diversiteit aan gepersonaliseerde afwerkingsmogelijkheden. Een sectionale poort is een poort op maat. 
 3.  Beveilig maximaal
  Wist u dat heel wat inbrekers via de garage binnendringen? Sectionale poorten beveiligen uw auto en woning optimaal! Bovendien zijn de poorten brandwerend en krasbestendig. Zo loopt u 
  geen enkel gevaar op schade.
 4. Isoleer ten volle
  Sectionale poorten isoleren zowel thermisch als akoestisch. In de winter houden ze de warmte binnen, in de zomer zorgen ze voor een aangenaam koele temperatuur. Woont u in een drukke straat? Dan is ook lawaaihinder voorgoed verleden tijd.
 5. Maak het uzelf gemakkelijk
  Sectionale garagepoorten zijn uitermate gebruiksvriendelijk. Dankzij de grotere doorrijbreedte is parkeren kinderspel. De meeste sectionale poorten werken bovendien volledig automatisch en zijn uitgerust met een afstandsbediening. Zo hoeft u niet langer uit te stappen bij regenweer!

Overtuigd van de vele voordelen van een sectionale poort? Neem dan zeker contact met ons op! Kubomat beschikt over meer dan 40 jaar expertise in het plaatsen van garagepoorten. Samen met u bekijken we de verschillende mogelijkheden. Het resultaat? Een poort op maat!